Wszelkie prawa zastrzeżone © 2018 GastroDawid

Projekt technologiczny dla gastronomii

 Projektujemy 

  Projekty technologiczne dla gastronomii od A do Z  

Projektowanie

 

Zajmujemy się projektowaniem placówek gastronomicznych.

Pomagamy klientom na wszystkich etapach inwestycji, od pomysłu aż po realizację.

                                                                       

 

Co projektujemy ?

                                                                      

 

 

Projekty dla małej gastronomii, zakładów zbiorowego żywienia, zakładów produkcyjnych,

jednostek budżetowych

                                                          

 

Jak działamy ?

                                                           

 

 

Rzetelnie i profesjonalnie

                                                                            

 

Wykonanie projektu

                                                                             

 

 

Od pomysłu do realizacji

Wykonujemy projekty technologiczne dla:

 

  • małej gastronomii, jak: bistra, pizzerie, puby, bary, kawiarnie, food trucki, street food

  • zakładów zbiorowego żywienia, jak: restauracje, stołówki, kuchnie szkolne i przedszkolne, kuchnie cateringowe, kuchnie hotelowe, domy weselne, kantyny, kuchnie szpitalne, kuchnie cateringowe

  • zakładów produkcji, jak: piekarnie, ciastkarnie, zakłady garmażeryjne oraz inne przetwórnie żywności.

CO PROJEKTUJEMY ?

  • Spotkanie wstępne: Wstępna, niezobowiązująca rozmowa z Inwestorem po której powstaje oferta. Spotkanie wstępne jest bezpłatne. Klient nie ponosi żadnych kosztów z min powiązanych

 

  • Podpisanie umowy: Podpisując umowę określamy wszystkie ważne elementy jak zakres prac, terminy wykonania projektu, kwotę wynagrodzenia i etapy płatności.

 

  • Doprecyzowanie szczegółów: Klient określa szczegółowe informacje odnośnie oczekiwań wobec projektu, swoje wymagania i wytyczne. Po weryfikacji i konfrontacji z przepisami obowiązującego prawa, rozpoczynamy prace nad koncepcją.

 

  • Projekt: Projekt przygotowujemy w ścisłej współpracy z Inwestorem.

 

JAK DZIAŁAMY ?

Wykonanie projektu technologicznego obejmuje:

 

  • wizję lokalną obiektu

  • uzgodnienia z Inwestorem

  • dzięki doświadczeniu i wiedzy jakimi dysponujemy, dobieramy optymalne rozwiązania biorąc pod uwagę oczekiwania klienta oraz możliwości techniczne i lokalizacyjne obiektu. Nasi doradcy tworzą ergonomiczne i przemyślane projekty zgodnie z istniejącymi przepisami HACCP

 

WYKONANIE PROJEKTU


 

GastroDawid - serwis i naprawa sprzętu gastronomicznego