wizję lokalną obiektu
uzgodnienia z Inwestorem
dzięki doświadczeniu i wiedzy jakimi dysponujemy, dobieramy optymalne rozwiązania biorąc pod uwagę oczekiwania klienta oraz możliwości techniczne i lokalizacyjne obiektu. Nasi doradcy tworzą ergonomiczne i przemyślane projekty zgodnie z istniejącymi przepisami HACCP
Spotkanie wstępne: Wstępna, niezobowiązująca rozmowa z Inwestorem po której powstaje oferta. Spotkanie wstępne jest bezpłatne. Klient nie ponosi żadnych kosztów z min powiązanych
Podpisanie umowy: Podpisując umowę określamy wszystkie ważne elementy jak zakres prac, terminy wykonania projektu, kwotę wynagrodzenia i etapy płatności.
Doprecyzowanie szczegółów: Klient określa szczegółowe informacje odnośnie oczekiwań wobec projektu, swoje wymagania i wytyczne. Po weryfikacji i konfrontacji z przepisami obowiązującego prawa, rozpoczynamy prace nad koncepcją.
Projekt: Projekt przygotowujemy w ścisłej współpracy z Inwestorem.
małej gastronomii, jak: bistra, pizzerie, puby, bary, kawiarnie, food trucki, street food
zakładów zbiorowego żywienia, jak: restauracje, stołówki, kuchnie szkolne i przedszkolne, kuchnie cateringowe, kuchnie hotelowe, domy weselne, kantyny, kuchnie szpitalne, kuchnie cateringowe
zakładów produkcji, jak: piekarnie, ciastkarnie, zakłady garmażeryjne oraz inne przetwórnie żywności.