GastroDawid - serwis i naprawa sprzętu gastronomicznego

 

WYKONANIE PROJEKTU

Wykonanie projektu technologicznego obejmuje:

 

  • wizję lokalną obiektu

  • uzgodnienia z Inwestorem

  • dzięki doświadczeniu i wiedzy jakimi dysponujemy, dobieramy optymalne rozwiązania biorąc pod uwagę oczekiwania klienta oraz możliwości techniczne i lokalizacyjne obiektu. Nasi doradcy tworzą ergonomiczne i przemyślane projekty zgodnie z istniejącymi przepisami HACCP

 

JAK DZIAŁAMY ?

  • Spotkanie wstępne: Wstępna, niezobowiązująca rozmowa z Inwestorem po której powstaje oferta. Spotkanie wstępne jest bezpłatne. Klient nie ponosi żadnych kosztów z min powiązanych

 

  • Podpisanie umowy: Podpisując umowę określamy wszystkie ważne elementy jak zakres prac, terminy wykonania projektu, kwotę wynagrodzenia i etapy płatności.

 

  • Doprecyzowanie szczegółów: Klient określa szczegółowe informacje odnośnie oczekiwań wobec projektu, swoje wymagania i wytyczne. Po weryfikacji i konfrontacji z przepisami obowiązującego prawa, rozpoczynamy prace nad koncepcją.

 

  • Projekt: Projekt przygotowujemy w ścisłej współpracy z Inwestorem.

 

CO PROJEKTUJEMY ?

Wykonujemy projekty technologiczne dla:

 

  • małej gastronomii, jak: bistra, pizzerie, puby, bary, kawiarnie, food trucki, street food

  • zakładów zbiorowego żywienia, jak: restauracje, stołówki, kuchnie szkolne i przedszkolne, kuchnie cateringowe, kuchnie hotelowe, domy weselne, kantyny, kuchnie szpitalne, kuchnie cateringowe

  • zakładów produkcji, jak: piekarnie, ciastkarnie, zakłady garmażeryjne oraz inne przetwórnie żywności.

                                                                            

 

Wykonanie projektu

                                                                             

 

 

Od pomysłu do realizacji

                                                          

 

Jak działamy ?

                                                           

 

 

Rzetelnie i profesjonalnie

                                                                       

 

Co projektujemy ?

                                                                      

 

 

Projekty dla małej gastronomii, zakładów zbiorowego żywienia, zakładów produkcyjnych,

jednostek budżetowych

Projektowanie

 

Zajmujemy się projektowaniem placówek gastronomicznych.

Pomagamy klientom na wszystkich etapach inwestycji, od pomysłu aż po realizację.

  Projekty technologiczne dla gastronomii od A do Z  

 Projektujemy 

Projekt technologiczny dla gastronomii